Walking concert in de parktuin

Walking concert in de parktuin

Walking concert in de parktuin

door
416 416 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zaterdag 14 september | in samenwerking met Cultuur aan het Lint

Tijdens het Walking Concert in de sprookjesachtige parktuin achter de OLVG kerk aan de Noordeindseweg duiken er op 14 september verschillende muzikale acts op. Wandel door de tuin terwijl Hiwot, Lansing Jazz Combo, Natural Blend Quartet en Thijmen Tempelaars hun opwachting maken!

Terrein open: 19.00 uur
Start programma: 19.30 uur
Verwachte eindtijd: 22.00 uur
Toegang: €27,50 (inclusief twee hapjes en een welkomstdrankje)

Hiwot

De veelzijdige zangeres Hiwot brengt de zielvolle geluiden van soul, blues en gospel tot leven. De Berkelse Francien, beter bekend onder haar artiestennaam ‘Hiwot’, neemt jou mee op een reis door diverse muziekstijlen en deelt haar persoonlijke verhaal. Laat je betoveren door haar stem in een tuin vol verrassingen!

Lansing Jazz Combo

Het unieke muziekgezelschap Lansing Jazz Combo wordt gedreven door de liefde voor jazzmuziek. Dit swingende collectief maakt van elk evenement een spektakel. Tijdens het Walking Concert geniet je van hun rijke repertoire aan lekkere swing en jazzy sounds.

Natural Blend Quartet

Natural Blend wordt gevormd door 4 enthousiaste zangers die al jaren hun passie voor muziek met elkaar delen. Deze passie uit zich vooral in het a capella zingen van close harmony liederen. Het genre staat bekend om de mooie harmonieën in de arrangementen. A capella is de meest pure vorm van muziek maken: alleen de stem is het instrument. Het kwartet zal je versteld doen staan van de ongekende kracht van a capella.

Thijmen Tempelaars

Thijmen Tempelaars studeerde 3 jaar aan de Sweelinck Academie van het conservatorium van Amsterdam en is inmiddels neergestreken op het conservatorium van Tilburg. Het muzikale talent speelt cello als geen ander en weet een moderne draai te geven aan klassieke muziek. Buiten de muziekwereld doet Thijmen ook veel met theater. In 2022 ging zijn solovoorstelling ‘Sempre’ in première, deze voorstelling is afgelopen jaar in reprise gegaan.


Bij slecht weer verplaatst het evenement zich (gedeeltelijk of in zijn geheel) naar binnen in het ’t Koetshuys en de Willem Huygensz, het evenement gaat sowieso door. LET OP: de tuin is minder geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. 

Event registration closed.
 

Datum en tijd

14-09-2024 @ 19:30 aan
14-09-2024 @ 22:00
 

Einddatum registratie

14-09-2024
 

Evenement categorie

Share With Friends

Scroll naar boven