Cosy filmavond met de film Past Lives

Op 12 oktober organiseert Casa Cadanza, in samenwerking met landgoed Vidaa, een sfeervolle buitenbioscoop in Bergschenhoek. Geniet van een unieke filmavond onder de sterren, omringd door de rust van de natuur.

Hoewel je buiten bent, zorgen wij voor de warmte en gezelligheid van binnen. Onder de beschutting van een tent, met zijwanden en heaters, zit je comfortabel en knus.

Leun achterover, ontspan en laat je meeslepen in de filmwereld van Casa Cadanza. Of je nu komt met vrienden, familie of je geliefde, deze onvergetelijke buitenbioscoop-ervaring wil je niet missen!

De avond wordt compleet gemaakt met heerlijke snacks en drankjes die verkrijgbaar zijn bij de bar, zodat je alleen maar achterover hoeft te leunen en te genieten.

Past Lives: romantisch drama van regisseur en scenarist Celine Song

In het semi-autobiografische, met prijzen overladen regiedebuut Past Lives van Celine Song worden Nora en Hae Sung, twee hechte jeugdvrienden, van elkaar gescheiden wanneer Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Tientallen jaren later herenigen de twee zich tijdens een allesbepalende week. Een prachtig subtiel en teder liefdesverhaal dat lovend werd ontvangen en genomineerd werd voor 2 Oscars.

Scroll naar boven