Feestelijke onthulling landmark Casa Cadanza


Woensdag 24 april om 16.00 uur werd het landmark van Casa Cadanza feestelijk onthuld. Een grote groep geïnteresseerden was hierbij aanwezig om samen met ons het landmark te onthullen. Met een ijsje van Zoet! Ijs & Chocolade en Rutger Hillenaar , die in gesprek ging met maker Charlotte van Otterloo en directeur Corinne van Lelieveld was het een zeer geslaagde middag.

Dit opvallende kunstwerk in Berkel Centrum West is niet alleen een visuele blikvanger.  Het landmark,  dat fungeert als een levendige ‘adventskalender’, geeft voorbijgangers en inwoners van Lansingerland op een speelse manier  informatie over belangrijke mijlpalen en aankomende evenementen van Casa Cadanza. 

Tot eind 2025 zal het landmark continu worden aangevuld met nieuwe luikjes en aankondigingen. Het blijft dus de moeite waard om langs te lopen en te ontdekken wat Casa Cadanza te bieden heeft.

“Het Landmark is een prachtig vormgegeven en in het oog springend object dat inwoners van Lansingerland tijdens de bouw op grappige en innovatieve wijze op de hoogte houdt van de ontwikkelingen en programmering van Casa Cadanza.” Aldus directeur Corinne van Lelieveld.

klik hier voor de foto’s

Scroll naar boven