Feestelijke onthulling landmark Casa Cadanza


Op woensdag 24 april om 16.00 uur onthult Casa Cadanza een uniek landmark, ontworpen door maker Charlotte van Otterloo. Dit opvallende kunstwerk is niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een bron van informatie en inspiratie voor de inwoners van Lansingerland die meer te weten willen komen over het cultuurhuis. 

Het landmark, dat fungeert als een levendige ‘adventskalender’, zal voorbijgangers en inwoners van Lansingerland verwelkomen met kleine luikjes vol informatie over belangrijke mijlpalen en aankomende evenementen van Casa Cadanza. 

Programma feestelijke onthulling

Op woensdag 24 april om 16.00 uur zal het Casa Cadanza landmark worden onthuld tijdens een feestelijke ceremonie. Rutger Hillenaar interviewt Corinne van Lelieveld over aankomende evenementen. Maker Charlotte van Otterloo vertelt over het concept en ontstaan van het landmark. Alle inwoners van Lansingerland zijn van harte uitgenodigd. 

Nieuwsgierig geworden naar deze levendige ‘adventskalender’? We nodigen alle inwoners van Lansingerland van harte uit om bij de onthulling aanwezig te zijn.

Praktische informatie 

Datum: Woensdag 24 april 

Tijd: 16.00 uur 

Locatie: bouwterrein Casa Cadanza, Berkel Centrum West 

Scroll naar boven