Nieuws

Bouwen aan
Casa Cadanza!

Gemeente Lansingerland bouwt aan het spiksplinternieuwe cultuurhuis Casa Cadanza dat in het hart van Berkel Centrum West wordt gerealiseerd.

Casa Cadanza wordt een huis waar cultuur in de breedste zin van het woord beleefd gaat worden. Met twee filmzalen, een theaterzaal, cursusruimtes, horeca en uiteraard de bibliotheek wordt dit het culturele kloppende hart van de gemeente. Casa Cadanza is een plek waar ontmoeting en verwondering centraal staan. Een plek waar je je thuis voelt en graag komt en bovenal een huis waar jouw nieuwsgierigheid gewekt wordt.
De eerste paal van Casa Cadanza wordt op 14 februari 2024 geslagen. De verwachting is dat eind 2025 de rode loper voor jou en alle andere bezoekers, vrienden en artiesten, uitgerold kan worden.

https://youtu.be/xDNWzmHOICo

• 3D-animatie cultuurhuis Casa Cadanza.

Het gebouw

“Zien en gezien worden”

Architect Eric Scholman (bureau rphs+) is verantwoordelijk voor het ontwerp van het Cultuurhuis. Hij spreekt enthousiast en bevlogen over het gebouw dat, zo is de planning, vanaf het einde van het jaar 2025 daadwerkelijk gerealiseerd zal gaan worden.


Interview met Eric Scholman

© RPHS+

Previous
Next

PARTNERS

Draag jij Cultuurhuis Casa Cadanza een warm hart toe en wil jij een bijdrage leveren aan het in contact brengen van zo veel mogelijk mensen met kunst en cultuur? Word dan sponsor!
Met plezier maken we kennis met jou en je bedrijf om de mogelijkheden te bespreken die jou passen.
Na ontvangst van je mail naar info@casacadanza.nl, nemen we contact met je op. We zien uit naar een persoonlijke kennismaking.

HEB JE IDEEËN OF EEN VRAAG?

Heb je een geniaal idee dat je wilt delen of heb je een vraag? Stuur een mail naar: info@casacadanza.nl en dan wordt er contact met je opgenomen.

Kortom: als eerste op de hoogte van de plannen en de voortgang van Casa Cadanza? Meld je hierboven aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt verrassend onregelmatig met nieuws en wetenswaardigheden over de realisatie van Casa Cadanza, hét nieuwe cultuurhuis van en voor bewoners van Lansingerland.

Scroll naar boven