lancering Casa Cadanza

“Op weg naar Casa Cadanza” gelanceerd

Op zaterdag 3 september is ‘Op weg naar Casa Cadanza’ gelanceerd door het in werking zetten van een 3D-animatie in Bibliotheek Oostland. Wethouder Titia Cnossen en een kindje dat kwam voor het voorlezen van de wethouder gaven gezamenlijk een druk op de knop.

De schetsontwerpfase voor het Cultuurhuis is afgerond. Een mooi moment om Casa Cadanza via een 3D-animatie in beeld en geluid te presenteren aan alle inwoners van Lansingerland. De animatie is te bekijken tijdens de openingstijden van Bibliotheek Oostland aan de Nieuwstraat 25 in Berkel & Rodenrijs. Een fysieke plek waar inwoners meer kunnen horen en lezen over Casa Cadanza. Bibliotheek Oostland, de grootste toekomstige gebruiker van Casa Cadanza, heeft haar medewerking verleend door ruimte beschikbaar te stellen.

Cultureel programma
Na de openingshandeling startte het culturele programma met o.a. het voorlezen van de wethouder aan 5-8 jarigen. Het was een zeer geslaagde dag met diverse workshops, waarbij we zo telkens verder op weg gaan naar Casa Cadanza.

Meer informatie
De eerste paal van Casa Cadanza wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 geslagen. De deuren van het cultuurhuis openen voorjaar 2025.

Scroll naar boven