Vacature Penningmeester Casa Cadanza

Een driekoppig bestuur is in 2023 aan deze opdracht tot realisatie begonnen. Nu is het tijd om het bestuur op volledige sterkte te brengen. Casa Cadanza zoekt per 1 mei een penningmeester. Wat ga je doen?

Cultuurhuis Casa Cadanza, gelegen in het hart van Berkel Centrum West, wordt de culturele hotspot van Lansingerland. Casa Cadanza staat voor ‘huis vol beweging’, een dynamische plek waar een theater, filmhuis, bibliotheek en horecagelegenheid samen komen en elkaar versterken. Het is een cultuurhuis dat niet alleen voor, maar ook door de inwoners wordt geprogrammeerd. Waar ruimte is voor verrassende ervaringen en nieuwe ontmoetingen, een ’thuis’ vol inspiratie en verrijking. Een thuis waar inwoners genieten van een rijk aanbod en zelf actief bijdragen aan de creatie ervan. Casa Cadanza wordt een levendige en inspirerende plek voor ons allemaal.

Casa Cadanza is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Scroll naar boven