Corinne van Lelieveld directeur Stichting Cultuurhuis Casa Cadanza

Op 1 augustus 2023 start Corinne van Lelieveld als directeur van Stichting Cultuurhuis Casa Cadanza, het spiksplinternieuwe cultuurhuis dat in het hart van Berkel Centrum West wordt gerealiseerd. Met het aantreden van Corinne van Lelieveld zetten we de volgende stap in de doorontwikkeling om van Cultuurhuis Casa Cadanza een succesvolle ontmoetingsplek te maken.

Corinne van Lelieveld is een ervaren zakelijk leider en directeur in de culturele sector. Op dit moment is Van Lelieveld directeur van Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis en zakelijk leider van Tg Goed Gezelschap. Voorheen werkte ze voor uiteenlopende theatergezelschappen, waaronder Rogie & Company, Hotel Modern, WArd/waRD en Theatergroep De Jonge Honden. Van Lelieveld heeft hierdoor een uitgebreid netwerk in de theater- en danssector.

Ze studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Ze behaalde tevens de propedeuse Theater- Film- en Televisiewetenschappen.

Corinne van Lelieveld: “Casa Cadanza is een mooie aanvulling voor Lansingerland. Ik wil daar met mijn enthousiasme en expertise graag een bijdrage aan leveren. Ik ga graag verbindingen aan en heb er veel zin in om samen met verschillende partijen een bruisende culturele voorziening op te zetten waar inwoners kunnen genieten van inspirerende films, voorstellingen, een boek en een goede bak koffie.”

Geert ter Steeg, voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Cultuurhuis Casa Cadanza: “De Raad van Toezicht is blij met de benoeming van Corinne van Lelieveld. We hebben er alle vertrouwen in dat zij met haar brede ervaring en enthousiasme in gezamenlijkheid met de betrokken partijen, de gemeente en de inwoners van Lansingerland verder vorm kan geven aan de ambities van Cultuurhuis Casa Cadanza.”

Blik op de toekomst

Samen met de voorzitter Geert ter Steeg gaat de nieuwe directeur aan de slag om in samenwerking met lokale en regionale maatschappelijke en culturele partners van Cultuurhuis Casa Cadanza een succesvol huis van ontmoeting te maken.

Corinne van Lelieveld start per 1 augustus 2023 bij Stichting Cultuurhuis Casa Cadanza. Het spiksplinternieuwe cultuurhuis dat in het centrum van Berkel en Rodenrijs West wordt gerealiseerd opent medio 2025 haar deuren.

Over Cultuurhuis Casa Cadanza

Casa Cadanza wordt een cultuurhuis waar ontmoeting en verwondering centraal staan. Een plek waar je je thuis voelt en graag komt. En bovenal een huis waar jouw nieuwsgierigheid gewekt wordt.

Scroll naar boven