Nieuw thema Hekkendicht: “Wereldwijs & Eigenaardig”

Steek me de gek niet aan!

Welke wijsheiden of taalfratsen uit jouw moedertaal of waar jij door wordt geïnspireerd zou je aan de lezers van Hekkendicht willen meegeven? Cultuurhuis Casa Cadanza en Gemeentedichter Woes Ploum zijn hier razend benieuwd naar. 
Je inzending voor Hekkendicht is een tekst in een taal of dialect uit een streek of een land waar je roots hebt liggen of welke je inspireert. Dit mag natuurlijk een gedicht zijn maar dat hoeft niet. Ook een leuke uitspraak of een raar of inspirerend spreekwoord of gezegde is van harte welkom. Woes zorgt ervoor dat je inzending op het geupcyclede hout van een sinaasappelkistje gebrand wordt en op Hekkendicht zal prijken! 

Praktische zaken

Lever je tekst en/of gedicht in voor vrijdag 28 april door een email te sturen aan info@casacadanza.nl. Woes zal een selectie maken van de inzendingen die een plekje krijgen op Hekkendicht. Na de sluitingsdatum krijg je in mei bericht of je inzending is geselecteerd. Houd de socials van Cultuurhuis Casa Cadanza en de Gemeentedichter Lansingerland in de gaten en deel het bericht ook via je eigen kanalen.

Scroll naar boven